Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

Om oss

Velkommen hit! Vi er et par i starten av 30-årene som flyttet inn i vårt splitter nye hus for 2 år siden! Vi vokste begge opp i Halsa kommune, men etter endte studier etablerte vi oss i Trondheim og fikk vår Wilma Natalie. Drømmen om å flytte hjem og bygge hus meldte seg etterhvert, og etter ni år med byliv bestemte vi oss for å følge drømmen. 

Vi har funnet ei tomt med fantastisk utsikt, og for å kunne nyte utsikten maksimalt valgte vi huset Nexus fra Nordbohus. Det er Gh-bolig fra Eide som har satt opp huset for oss. Det er fantastisk å få sin egen bolig! Vi har blogget nesten helt siden begynnelsen av byggeprosessen. Først og fremst er dette vår egen minnebok, men det er også en blogg for deg som vil følge oss i denne prosessen. Å bygge hus har vært mest gøy! 9 måneder etter innflytting, kom vår lille Preben, og nå er HusGleden komplett her i Svingen. 

Vi har mange prosjekter på gang, både ute og inne, og kommer til å oppdatere etterhvert. Håper du føler på vår HusGlede, og vi setter stor pris på en kommentar; gi oss råd og tips, still spørsmål eller legg bare igjen en hilsen.

E-post: husglede@gmail.com

Kristin og Mats-Erik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar