Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

mandag 8. juli 2013

Glimt fra et hverdagshjem


Etter litt rydding og vasking til helga, knipset jeg noen bilder, slik som jeg lovet i forrige innlegg. Alltids noen hverdagsrot som ligger fremme uansett hvor mye man rydder, men det betyr jo bare at det er liv her! Er kjempefornøyd med Muuto-lampene vi fikk til jul - det ble straks litt lysere ved oppvaskbenken. I tillegg synes jeg de passer fint inn i interiøret. Ledningene har fortsatt ikke kommet seg inn til veggen, men det blir vel i løpet av året. Hehe..


Bruker ikke mye tid på å tenke gjennom lysforhold og innstilling på kameraet - redigere gjør jeg aldri. :)


Min absolutte favorittkrok i huset. Er nok det stedet i huset som er mest avbildet på beggene bloggene.Tegninger, regninger og slikt på kjøkkenvifta hører med i et hverdagshjem.


Mats-Eriks grønne fingre sammen med de gode lysforholdene i Nexus, gjør at plantene stortrives! Bougainvilleaen på loftet var bare ei potteplante der vi bodde før vi flytta inn i huset...


Fortsatt vegger som venter på å "fylles". Bildet ved sofaen havnet på veggen i trappa etter en prøveperiode her i TV-stua.


Maleriet ved spisebordet er malt av ei barndomsvenninne; Anny Vatten. De hvite stolene rundt bordet venter på de siste strøket med maling. Slik går det når man er opptatt med å LEVE. Helt greit. :)

Ufortjent dårlig lys fra loftstua. Husker så godt første gang vi så utsikta herfra. For et kick!
Les mer om det ved å trykke her.
Heldigvis har det vært en del godværsdager i vår og sommer, og vi storkoser oss ute på "platten". Mats-Erik bruker gjerne noen kveldstimer rundt huset hver kveld. Kjempefornøyd med at vi kan åpne begge dørene ut fra stua når det er ekstra fint vær!

Livet er fint her i Svingen!


2 kommentarer:

 1. Hei!
  Kjempe fint innlegg! Interiørblogging er jo fra virkelige hjem!!!
  Likte kjøkkenet deres. Er det kjølehjørne som er skråskapet? Isåfall, fornøyd?
  Er benkeplaten av granitt? Fornøyd? Pris??
  Ellers fornøyd med utformingen av kjøkkenet?
  hilsen Anne-Marte

  SvarSlett
 2. Hei Anne-Marte!
  Kjølehjørne ja - det er vi kjempefornøyd med! Aldri problem med lite plass til kjølevarer lenger.. Spesielt kjekt i høytider og til spesielle anledninger som bursdager osv.
  Steinplatene er komposittplater fra http://www.gautvik.no/home.html. Fornøyd med dem også. Kjekk å bake på, lett å holde ren. Det eneste er at man lett kan slå i stykker kopper og fat om man er litt rask når man tar dem ut fra underskap og kommer borti kanten av platen. Men man lærer etterhvert.. :)
  Kjøkkenet er vårt favorittrom. Vi prioriterte dette rommet både i forhold til størrelse og med innredning. Halvøya blir brukt akkurat slik vi håpet, ved at noen sitter på barkrakkene, mens andre lager mat - så kan man prate sammen. Wilma sitter ofte der og tegner mens jeg eller Mats-Erik lager middag, baker osv. Håndtakene på skuffer og skap har skarpe kanter, så der skulle vi gjerne valgt om igjen - men man kan ikke forutsi alt. Kanskje setter vi inn en større vask etterhvert - det ble ikke prioritert denne gangen.
  Mvh Kristin :)

  SvarSlett