Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

mandag 14. mai 2012

Nytt Nexus


Vi får en del mail fra folk som lurer på å bygge Nexus. Det er kjempekjekt! En av dem gjorde meg oppmerksom på at Nexus har blitt forandret noe siden vårt hus ble bygd. Etter som jeg har forstått er dette på grunn av nye krav, blant annet om sportsbod. 


Slik ser huset ut fra baksiden på "nye" Nexus. Inngangdøra har nå blitt flyttet hit, og det store vinduet er ikke der lenger.


Huset vårt (bildet over) har inngangsdør på siden og et stort vindu i "tråpphålet", som vi kaller det. For flere fasadebilder, klikk her. Kjempesmart med sportsbod, men selv er vi veldig glad for den løsningen vi har på vårt Nexus. De store vindusflatene var en av grunnene til at vi falt for huset. Vi har for øvrig lyst til å bygge på en bod, og kanskje utvide vaskerommet, på baksiden av huset. Vårt Nexus er forresten speilvendt i forhold til orginaltegningene.

Vi har to nesten like store bad, mens i det nye Nexus har man et stort og et lite bad. 


Vil du se mer, kan se innom Nordbohus-sidene HER. Da jeg tittet på det nye Nexus, fant jeg forresten noen bilder jeg dro kjensel på. Bildene under er fra journalistbesøket vi hadde for et år siden (fant dem under bildegalleri), da det ble laget en reportasje til den nye Nordbohuskatalogen. Se flere bilder fra besøket her

Reportasjen fra huset vårt, kan du lese i nettutgaven av Norbohuskatalogen. Endel har skjedd siden den gang - og masse skal skje... 

Vi har mange fine planer for vårt drømmehus!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar