Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

torsdag 22. mars 2012

Ettårsbefaring ved Gh-bolig og "nytt" fra loftstua


I dag har vi hatt ettårsbefaring
Det føles forsatt like fint og vi har fortsatt dager der vi må klype oss i armen!Vi skal ha barnedåp i helga, så har fått fikset litt forskjellig som "har stått på vent". Da vi var i Kristiansund sist, fikk jeg plutselig øye på ei slik lampe som jeg har ønsket meg til loftstua. Den måtte bare bli med hjem!Det er utrolig hva ei lampe kan gjøre med et rom. Ble plutselig mye mer koselig her oppe!

Se på Mats-Eriks Bouganvillea! Denne kjøpte jeg for 1,5 år siden, og da var den ei lita potteplante... Imponerende hvor mye den har vokst! Tror de fleste planter trives godt hjemme hos oss, for her er så mye lys fra de store vindusflatene. I tillegg må vel min kjære Mats-Erik få litt av æren med de grønne fingrene sine!Dette bildet er en julegave fra Nordbohus ved Stian Moursund. Tusen takk!
Wilma og Preben hilser! De stortrives her i Svingen!
Preben er 3 måneder denne uka, og vi har hatt ettårsbefaring. Man kan jo ikke annet enn å smile av det! :) Her snikfotograferer jeg Gh-bolig på befaring på utsiden av huset...Vi må bare få si, nok en gang, at vi er utrolig fornøyde med Gh-bolig og Nordbohus. De har vært utrolig greie hele veien, og "vet hva de holder på med". I en slik ettårsbefaring er det selvfølgelig noen småting man vil reklamere på, men det var ikke noe problem. Gh-bolig lytter og tar oss på alvor, og lover å ordne opp. Slik var de også hele veien under byggeprosessen. 

Vi kan med andre ord varmt anbefale Gh-bolig som firma! Profesjonelle og hyggelige folk!Nexus-huset har forresten blitt noe forandret siden vi bygde. Se her.

7 kommentarer:

 1. Så fint dere har fått det. Det er jo virkelig bare drømmen å ha et helt nytt hus som man har fått forme helt fra starten! Loftsstua var blitt kjempefin, herlig og lyst:-)

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg lurer på hvilken fargekode dere har på listene, og i taket. Vi flytter inn i ferdig bolig snart, og jeg har veldig lyst å male i en helt hvit farge på veggene, men fant ut at listene og takplatene vi får, som er standard ferdigmalt s0502-y, går litt mot gult. Dersom dere har samme ferdigmalte, kan jeg ikke se at det er noe problem, utifra bildene, men dersom dere har annen fargekode tror jeg at jeg må gå litt i tenkeboksen..hvitt er ikke lett!

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi, nå spør du litt vanskelig. Vi sa at vi ville ha helt hvitt vi, og så ordnet Gh-bolig resten. Mulig det er en bitteliten anelse gult i, men det er ikke mye. Er det Nordbohus som bygger for dere? Er jo så mange leverandører av slikt.

   Slett
 3. Nei, men det går bra likevel:/ dørene blir en anelse gulere, men det får bare være..var bare sjokk å finne ut at når vi hadde bestilt hvitt, så var hvitt "gult"! (standard hvitt er brukket mot gult), men tror ikke det blir så ille i praksis. Blir det for ille får man bare male det ferdigmalte da:/ (veldig dyrt å spesialbestille farge)

  SvarSlett
 4. Den fargekoden du nevner er den samme som vi har - men den er ikke mye gul altså. Enig med deg, se hvordan det blir og mal evt over. Vi er i alle fall fornøyde. :)

  SvarSlett
 5. så flott da! ser ikke mye gult ut på bildene deres iallfall. En siste ting: vi skal igang med malinga 1 juni, og det er bare sponplater på veggene. Snekkerne sier at disse må sparkles og pusses i flere vendinger før maling. Hvilke erfaringer har dere med det? Finnes det noen enklere måte å gjøre dette på?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi sparklet og pusset ja, og det trengs! En av veggene ble ikke vellykket, så måtte pusses med maskin og males om igjen - så det lønner seg å gjøre et godt arbeid her! Hvis du går langt ned på høyre side, ser du noe som heter "etiketter" og "maling og tapet" - klikker du der, kan du lese om alt som har med den biten å gjøre. God helg! :)

   Slett