Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

torsdag 9. februar 2012

Vart du skremt no?


Vi er fortsatt her! Måtte bare ha litt tid til å venne oss på den nye situasjonen. Det er forskjell på 1 og 2 barn, kan man si. Men - alle gode ting er fire!


Wilma har plutselig blitt så stor! Nå har hun hatt en skikkelig sykdomsperiode, så vi ha tilbringt mye tid i sofaen de to siste ukene. I dag var hun tilbake i barnehagen, og har hatt en kjempedag! Hurra for friske barn!


Lille Preben i kjent stil... Det føles så riktig at akkurat han kom til oss. Så utrolig heldige vi er!


Endelig har vi fått ny data i hus, og det er en fryd å blogge og surfe. Ting går litt lettere for å si det slik. Her sitter vi og drømmer oss bort, og planlegger videre hvordan det skal bli inne og ute her i Svingen. Mats-Erik klør i fingrene etter å starte ute - og det er nok å ta tak i, for å si det slik. "Tid for hjem" på TV2 er en favoritt for tida. 


Et lite glimt fra stua i dag. Neste prosjekt er å male noen gamle stoler hvite og bytte ut disse brune stolene. Gleder meg, tror det blir fint! Her kan dere så vidt se at vi har fått litt kunst opp på veggen. For en nærmere titt, se på Kristins andre blogg her. Lurer på å skaffe noen enkle, hvite gardiner å henge over de nederste vinduene her. Tror det kunne gitt en lunere stemning, og i tillegg hadde det skjermet for sola. Nå gleder vi oss på helg! Forhåpentligvis uten sykdom. 

Glad helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar