Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

lørdag 22. oktober 2011

Velkommen!


Nå har vi akkurat vært ute i den friske høstlufta og gjort et forsøk på å gjøre inngangspartiet litt triveligere.


Jeg peker, mens Mats-Erik og Wilma gjør arbeidet. :)Endelig har vi fått hengt opp dette kjempefine skiltet som jeg fikk av min kjære bror til jul i fjor. Han har laget det selv med litt assistanse fra samboeren. "Fjøla" er fra samboerens seter, så vidt jeg kan huske. En gave med ordentlig omtanke!


Noen nye knagger fra vår lokale interiørbutikk An Angel by my side og en konglekrans laget av min svigerinne.
Denne kista "reddet" mamma på miljøstasjonen, da en mann var i ferd med å kaste den.Til våren håper vi å få lagt Oppdalsskifer her i innganspartiet.


Peppermynte i en kasse mamma fant på loftet hjemme hos dem. Legg merke til "monogrammet"... Kunne vel ikke passet bedre! Mats-Erik har tørket noe peppermynte i ovnen, så den kan nytes som te.


3 kommentarer:

  1. Åh, så fint dere har det ute da! Tenger litt hjelp av dere skjønner jeg... :)

    SvarSlett
  2. Hei! Har kost meg med bloggen din over flere dager nå og synes huset deres er helt nydelig :) Har byggeplaner selv og er helt i begynnelsen av planleggingen. Lurer rett og slett på om det er mulig å få høre et prisanslag på hva herligheten deres har kostet? Flott blogg du har :)

    SvarSlett
  3. Hei anonym. Så kjekt å høre at du har kost deg her inne. Sender du meg en mail så kan jeg svare på spørsmålene dine. husglede@gmail.com

    SvarSlett