Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

søndag 25. september 2011

Dissestativ og utebord!

I ettermiddag sendte jeg Mats-Erik og Wilma ut med kamera for å dokumentere framgangen i prosjekt uteområde. Det går saaakte men sikkert framover, men her gleder vi oss for hver lille ting som skjer.Svigerfar og Mats-Erik fullførte arbeidet med å lage denne sitteplassen før helga. Her håper vi på mange fine måltider i frisk luft! Bordet og benkene er laget av den største furua som stod på tomta da vi ryddet for litt over et år siden. Målet er å få ordnet en bålplass og kanskje en lavvo etterhvert også. Her kan dere kanskje se at malingsarbeidet på verandaen ikke ble helt fullført før høsten kom, men det får vi ta til våren. Det var myyye arbeid å male hele huset og rekkverket, og det var en utfordring å få det til med alt regnværet vi hadde i sommer.Til høyre bak Wilma ser dere et digert gruslass som har holdt Mats-Erik i arbeid mange ettermiddager i høst. Wilma fikk seg nemlig dissestativ for en del uker siden, og da måtte vi også ha grus. Trillebåra til Mats-Erik har punktert, så grusen er så langt fordelt utover med spade og Wilmas lille trillebår. Haha! Det er noen "spadetak" igjen, for å si det sånn. Selv om vi har sagt at det ikke blir noe gressplen her i Svingen, innser vi at det kan være fint med litt gress i området rundt dissestativet. Dissene og sklien har i alle fall vært mye brukt siden det kom, så dette var et godt kjøp! Vi håper å få til en liten hinderløype bak dissestativet og inn mellom trærne.Her er det visst Wilma som fotograferer pappaen sin.


Rundt huset pynter vi opp med litt høstblomster. Herlig lilla "røsslyng".


Peppermynte. Mats-Erik fikk en liten avlegger av ei snill dame i bygda, og den har vokst seg kjempestor i løpet av sommeren. Mats-Erik bruker gjerne bladene i en kopp med varmt vann - bedre peppermynte-te får du ikke!


Wilma vår er straks 3 år og har vokst mye i sommer, men solsikken vokser visst noe raskere!


Her er et lite glimt fra i går kveld da vi var på sirkus Zorba. Wilma syntes det var utrolig kjekt med dyrene som var med, mens klovnen nok var den store favoritten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar