Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

søndag 11. september 2011

360 grader loftstue


Loftstua vår har en nydelig utsikt! Foreløpig har vi ikke brukt den så mye, og jeg trenger litt tid for å finne ut hvordan vi skal ha det her oppe. Men den har stort potensiale! Nylig fikk jeg disse flotte, gamle lengestolene, som er en del av morsarven. De skal etterhvert trekkes om, men prosjektet står foreløpig et stykke ned på prioriteringslista. Bordet er også gammelt og arvet.


Lys slipper også inn fra det høye vinduet i trappa. En superfin taklampe har fått plass i taket over trappa, men jeg synes ikke den helt kommer til sin rett. Vi får se om den flyttes på etterhvert.


Her ser dere døra inn til baderommet oppe. I taket her har vi tre downlights. Noe mer trengs egentlig ikke - kanskje en lysekrone over sofabordet hadde gjort seg da..


Og her er døra inn til Wilmas rom.


Trappa er utrolig flott, synes vi! Husker enda gleden da den kom på plass!


Fra venstre; døra inn til ei lita bod, døra inn til vårt soverom og deretter døra inn til det som skal bli lillebrors rom. Fra lillebrors rom er det inngang til den andre boden, en større bod med skråtak. Akvariumet har vært med på fire flyttelass, helt fra vi flyttet sammen på Ila i Trondheim for nesten ti år siden.


Her skimter dere også Mats-Eriks tomatplanter. De trives godt i dette lyse huset!


Og her er min kjære med gårsdagens fangst. Jaktstart og tre ryper. Ikke verst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar