Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

torsdag 4. august 2011

Endelig!Malingsarbeidet er i gang. Faktisk er vi over halvveis! Vi fikk lånt en lift, og i løpet av tre dager har vi fått malt de to veggene der det var nødvendig å komme høøøøyt opp.Svigerfar har selvsagt hjulpet til. I tillegg har både mødrene våre, samt Mats-Eriks bror stilt opp. Supert!


Her er det Wilma som er fotograf. Tatt innenfra og ut av bestefar som maler.


Og av pappa - malesjefen! Han står i stigen i skrivende stund. Han har malt stort sett hele tiden mens han har vært våken de siste døgnene. Jeg har også malt, bare så det er sagt (hehe), men jeg og Wilma har også fått litt tid på stranda og rundt omkring også. Blir for kjedelig for en 3-åring å henge rundt malerne hele dagene.


Vi er veldig fornøyde med at vi valgte å male huset helt hvitt. Det blir så fint!
(Gjøco oljedekkbeis)
Stigene har vi fått lånt av snille naboer.


Vi har begynt på andrestrøket blant annet i inngangspartiet. Gleder meg forresten til å vise dere utelampene når de blir montert på igjen. Veldig fornøyd med dem også!


Selv om Nexus leveres ferdig grunnet, ser det ut til at vi kommer til å bruke mellom 70 og 80 liter oljedekkbeis til sammen. 


Huset ser mer ferdig ut nå! Når rekkverket på verandaen blir malt i tillegg, blir nok helhetsinntrykket enda finere.1 kommentar: