Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

lørdag 27. august 2011

Ekte HusGlede


Favorittrommet! Her tilbringer vi myyye tid. For et par timer siden satt Wilma på en barkrakk og skrev "handleliste" mens jeg bakte brød. Et rom for hele familien - akkurat slik vi drømte om!


Det er tidlig høst og en fryd å ha naturen rett utenfor husdøra. I går kveld ble det skogstur og tyttebærplukking på Mats-Erik.


Kvelden før fant vi over 2 kg kantarell noen titalls meter fra huset.


Grovt brytebrød står og hever på kjøkkenbenken og en røre med svenske "soppkakor" (små lapper) står i kjøleskapet. Vi venter besøk om noen timer. Oppskrift på brødet finner du her, og oppskrift på soppkakene finner du på den andre bloggen min i kveld.


Kokebøkene står fremme, for å friste oss til å bla, planlegge og lage god mat. Det er glede det!


Loppesofaen på kjøkkenet er mye brukt av store og små, og av husets hårete pusekatt (...). Her er det for eksempel fint å lese lørdagens "Magasinet"... Eller ta en middagshvil, en lesestund med Wilma, en tekopp, en eplebit, eller, eller... :)


"Tenk så fint vi har det. Vi er heldige".
Dette sier vi nok mer enn en gang i uka.


Fine Wilma vår på veggen. Om litt over tre måneder er fotoobjektet for neste barnebilde kommet!
Lillebror... :)


Store vindusflater er noe av det beste med huset. Med eller uten fluelort.
Kjekke naboer har vi også.


Lampa fra Normann Copenhagen lyser så fint nå når kveldene har begynt å bli mørkere. Mats-Erik brukte en hel kveld på å pusle den sammen en vinterkveld før vi flyttet inn!


Her trives Mats-Eriks tomatplanter også!


Og slik ble glassvinduene i rekkverket. Hva synes du?

GOD HELG!


1 kommentar:

  1. SÅÅÅ fint dere har fått det!! Skikkelig hjemmekoselig ;) her i huset kom lillebror for akkurat 2 uker siden idag... Begynner få vannet litt over hodet nå etterhvert, hehe! Masse lykke til med tiden fremover!

    SvarSlett