Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

søndag 31. juli 2011

Gulrøtter og malingsvær


HusGlede betyr også HageGlede som igjen kan bety MatGlede!


Wilma har vært med på hele prosessen, men ble ganske så glad og overrasket da pappa dro opp en gulrot fra melkekartongen! Og den smakte sååå godt!


Nepe har vi også, den var litt sur enda, men morsomt er det likevel.


Nå har Mats-Erik hatt en uke ferie, og endelig ser det ut til å bli noen dager med malingsvær. I dag har han derfor vasket huset med husvask, og i morgen er planen å starte opp prosjekt maling.

Vi har valgt "kortreist" maling: oljedekkbeis fra Gjøco AS. Huset Nexus blir levert ferdig grunnet, og derfor mente den trivelige damen på Malia at vi bare behøvde 2 strøk. Så vidt jeg husker, sa hun at vi deretter kunne vente 8 år, før vi malte huset med maling.


Mats-Erik og Wilma har grunnet rekkverket i dag. Wilma var også behjelpelig med å rydde blomster og slikt etter hvert. Stas å ha på maleklær og holde stor malekost!
Nå håper vi å få til minst et strøk før det kommer mer regn. Lift må lånes - her må vi opp i høyden for å nå opp!

Oppdatering mandag:
Det startet dårlig, med litt regn i morges. Utpå dagen tok vi imidlertid sjansen og startet opp, da treverket var tørt. I kveld kommer det lift, så i morgen må vi være EFFEKTIV!
Og fargen på dekkbeisen? HVIT, selvfølgelig!

1 kommentar:

  1. Hei Kristin og Mats-Erik!
    Vi har lagt ut link til denne flotte og veldig inspirerende bloggen på vår Facebookside. Gratulerer så mye med et helt fantastisk hus, vi ønsker dere mange, mange gode år uten maling av eksteriøret!

    SvarSlett