Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

onsdag 29. juni 2011

Fotomodell for en dag!


Oioi! I dag har vi hatt spennende besøk! Her har det vært liv og røre kan man si! En journalist og en fotograf var her i tre timer i dag for å lage en reportasje til den nye Nordbohuskatalogen. Journalisten kom helt fra Trondheim, så i morges startet jeg dagen med å lage Kremet pastasalat og Kasparas olivenboller, slik at vi hadde mat å servere gjestene.

P.S Steinplaten er genial for baking!


For 1,5 år siden var det vi som drømte, funderte og bladde i huskataloger. Da jeg første gang så huset vårt i Nordbohuskatalogen, leste jeg om en annen familie som hadde flyttet inn i drømmehuset Nexus. Nå er det altså vi som skal bli avbildet i den nye Nordbohuskatalogen. Nå er det vi som bor i drømmehuset! Hvem skulle trodd? Alt dette fordi jeg tilfeldigvis fant Nordbohuskatalogen i en bunke huskataloger, da vi egentlig hadde bestemt oss for et annet hus - OG på grunn av min sprøe ide om å blogge fra husbyggingen. Nå i ettertid er jeg veldig glad for å ha gjort det. Vi har en digital minnebok for livet, vi har kommet i kontakt med andre husbyggere og vi har delt opplevelser og erfaringer med andre.


Journalisten Kjersti Bruheim og fotografen Nathan W. Lediard kom klokka ti. Wilma og Kjersti fant tonen ganske så kjapt, og bokelskeren Wilma inviterte selvfølgelig til lesestund. I løpet av tre timer ble det knipset massevis av bilder, ommøblert, "stylet", det ble skravlet, notert, spurt, svart, ledd og spist. 


Kristin som satte olivenboller inn i ovnen var et av de første "motivene". Bollene gikk ut og inn av ovnen tre ganger; raskt og i slow motion. Jeg prøvde så godt jeg kunne å se naturlig ut, men det blir jo litt småkomisk også da.


I dag har jeg "liksom-blogget" i sofaen opp og nede, ved kjøkkenbordet og ved kjøkkenbenken. Som jeg hadde en mistanke om, egnet ikke min "antikke" PC seg til katalogbilder, så jeg fikk låne journalist Kjersti sin nye, lekre Macbook.


Det ble knipset noen bilder før Lediard ble fornøyd. Lyssettingen er veldig viktig, forstod vi etterhvert.Jeg kler denne Macbooken, ikke sant? Skulle gjerne hatt en slik. Apropos boller i ovnen. Her vises det godt at det er en liten husbaby på vei. Det er morsomt å bygge hus, skjønner dere!Wilma la sin elsk på Lediard. Han har godt lag med barn. Lediard kunne avsløre at han skal begynne med "nyfødtfotografering" - et tilbud jeg helt sikkert kommer til å benytte meg av!Med sine overtalelsesevner fikk Wilma prøve Lediards gigiantiske (og sannsynligvis dyre) kamera. Mor sjøl satt med hjertet i halsen... :)Den siste halvtimen snakket vi om bloggingen og livet i nytt hus. Både Kjersti og Lediard er hyggelige mennesker, og de fikk oss alle tre til å slappe av og være oss selv. Jeg må innrømme at jeg var rimelig svett og utladet da det hele var over, men alt i alt; en spennende og annerledes opplevelse.

Takk for besøket!Snille Lediard sendte over noen bilder han knipset av Wilma på slutten. Denne mannen kan virkelig å ta bilder! Følger du med senere, kommer det kanskje flere...


5 kommentarer:

 1. Såååå artig!!! :-)
  Ja, han e flink!!
  Kjøle kosle og artig innlegg!!
  Kristin

  SvarSlett
 2. Hei
  jeg tror jeg har lest igjennom hele bloggen din opptil flere ganger nå, synes huset deres er kjempeflott.
  Tror du at du kunne ha gitt oss en liten "omvisning" i bilder rundt i hele huset? Da hadde jeg blitt glad.

  SvarSlett
 3. Hei Åshild! Jeg har vært dårlig til å legge ut bilder fra inne i huset i det siste. Lover å ta en runde innom de rommene som er ferdig i alle fall! :) Så kjekt at du liker huset - vi er fornøyd selv også. En drøm!

  SvarSlett
 4. Så gøy!! Gleder meg til å se flere bilder:) Får litt tips av dette :)
  Kjekt med en liten til - Gratulerer :)

  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 5. så spennende! må være kjempegøy å få tatt så mange bilder av seg selv, huset og familien!
  minne for livet ;)

  SvarSlett