Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

onsdag 16. mars 2011

Vi flytter inn i helga..!


Vlados og Eddy fra Gh-bolig hadde sin siste dag i går, så da syntes vi de fortjente litt kake. Snille mammaen min bakte herlig daimkake som vi dro oppover med! Mats hadde med vannkokeren, så ble det litt "snarkaffe" også.


Eddy måtte tilbake og fikse noen småting i dag. Han kommer også tilbake en tur om fjorten dager for å ordne noe. Likevel tok vi dem i handa og takket for innsatsen! Vi er så fornøyde og gleder oss vilt til å flytte inn!


Kjøkkenet ble så flott når de siste detaljene kom på plass. I dag har alt av Gh-bolig sitt utstyr blitt ryddet ut. Mats-Erik fikk seg også et kakestykke... Han ser rimelig tankefull ut her! Det er masse tankevirksomhet knyttet til husbygging. Vi er slitne nå, både fysisk og "mentalt". MEN - vi vet at vi har så mye bra i vente!


Peisovnen ble montert i går og Mats-Erik fyrte litt før han dro på seinvakt i dag. Det er visstnok noe olje (?) utenpå ovnen, og den avgir lukt den første gangen du fyrer - så det var greit å gjøre før vi vasker og flytter inn.


Det vil si, vi har begynt å vaske litt og i dag gikk mamma løs på kjøkkenet mens jeg var på jobb. Vi er så heldige som har foreldre som stiller opp og hjelper oss! Tusen takk.
Apropos det. Nå skal mamma, svigers og jeg opp i huset for å vaske litt. Man sitter ikke mye på rumpa nå i innspurten!

2 kommentarer:

  1. Den kaka så jo helt nydelig ut da... Lykke til med vasking og flytting, om ikke lenge flytter vi også inn håper vi:)

    SvarSlett