Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

onsdag 30. mars 2011

Kjære Gh-bolig...og trivsel i Svingen!


Jeg er så glad for at jeg åpnet den Nordbohuskatalogen en lørdag på nyåret 2010. Jeg er så glad jeg sporenstreks tok opp telefonen og ringte Gh-bolig fra Eide, med hjertebank og vissheten om at jeg hadde funnet drømmehuset!


Jeg er så glad for at Gh-bolig sa ja til å komme helt til Halsa for å bygge vårt Nexus. Firmaet, der alle sammen har dobbeltnavn! Det er ikke før nå i innspurten at vi har blitt mer sikker på hvem som er hvem.. Hehe.. (En liten overdrivelse).


På overtakelsen av huset, var vi så oppspilte at vi helt glemte å ta bilde. Hans Olav og Gøran fra Gh-bolig kom hit fredag for snart to uker siden. Jeg tror de forstod at vi er veldig fornøyde! Heldige oss fikk gavekort på overnatting og middag ved Håholmen Havstuer. Tusen takk! Det har vært utrolig spennende å samarbeide med dere! Dere har vært tålmodige med oss som visste lite om hva det innebar å bygge hus. Men vi har lært dere noe nytt også: "dråpparennå". Hehe..


Det er en del ulike snekkere som har vært her, men de vi vil huske best er nok Eddy og Vladas. Hyggelig karer! Eddy mest pratsom, mens Vladas var smilende og stille.


Daninius og Andrius var to av de første som var her. Navnet deres står skrevet et eller annet sted bak veggplater og isolasjon.Nå er det snart 14 dager siden vi startet å flytte inn. Som Nordbohus forutså, har vi fått de første hakkene i parketten og en omgang støvtørking står på programmet. Det blir visst støvete i nye hus også..! :)


Men må innrømme jeg rydder og vasker med større glede nå for tida! Dette er forresten vasen som ga meg ideen om navnet på min første blogg Glede og deretter på HusGlede. Kjøpt på Fretex for rundt 10 kr.Kjøkkenet er og blir favorittrommet! Her har vi allerede laget masse god mat!
Hjemmelaget kyllingburger og pesto...

Som en bekjent av oss sa: "Skiferveggen er et smykke i huset"... :)


Taklampa er kjempefin når den lyser om kvelden!Dere ser vel hvem som har tatt kontroll over området under trappa... Her trives Wilma svært godt!


Fra VF og inn mot "midt-i-stua".


Noen rom begynner å bli ferdig innredet. VF er et av dem.Wilma har fått knagger i passe høyde og hennes skohylle måtte bare bli i vinduskarmen. Mats-Erik har satt sammen skyvedørsgarderoben fra IKEA. Han er min flatpakkemester!Nå venter vi på enda mer sol, slik at vi kan sitte utenfor og nyte en kaffekopp!


Blir nok ikke bare hytterferie i påska!
Her er det TRIVSEL.


6 kommentarer:

 1. Så mange fine bilder! Gleder meg veldig til å se det live! :)

  SvarSlett
 2. absolutt nydele!! gleee me t å sjå :) ja,åsså va d på tide at e slængt ijnn æn komentar her... e ha bære kjika e ;)
  kansje e å'n Linus tek åss æn tur æn dag d passa :)
  shønna gått at dåkk kooosa dåkk der ja!
  klæm :)

  SvarSlett
 3. Hvor har dere kjøpt fasade flisene bak ovnen? kjempe fint hus dere har fått:)

  SvarSlett
 4. Hei anonym! :)De er kjøpt på Flisekompaniet i Molde og lagt av Gh-bolig.

  SvarSlett
 5. Støtter mitt søskenbarn og slenger inn en kommentar jeg og, veldig artig å følge dere:-)Gratulerer med eget hus, herlig!

  SvarSlett
 6. Gratuler me huset! Kjæmpefint :)

  SvarSlett