Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

lørdag 5. mars 2011

Her bor Wilma

Tidlig i morges smurte vi nistemat, fant frem vaskebøtten, flatpakker fra IKEA og pakket Wilmas ryggsekk med bøker - klar for en arbeidsøkt i huset!


Det første vi gjorde var å finne fram fargekrittene vi kjøpte på IKEA i går. Gjett om det var ei som likte ideen om å tegne på veggen! Nederst på tavleveggen hengte vi opp en bildehylle fra IKEA, til å legge kritt på... Samler opp krittstøv gjør den også. Jeg skal nok få kjøpt noe ordentlig lærerkritt på jobben, som ikke støver så fælt. :)


Vi kjøpte noen møbler til Wilma i går. Endelig skal hun få seg et ordentlig rom! Dette er en stamme for å plassere bokser i. Selvfølgelig hadde jeg kjøpt litt for små bokser - men vi finner garantert noe å bruke dem til. Alltid kjekt med oppbevaringsbokser...


Det var ikke noe problem å ha med Wilma oppover. Hun var mer en villig til å hjelpe til! "E hjelpe mamma litt e, pappa! Her mamma, væsjkego..."


Til jul fikk vi en oppladbar drill med massssse utstyr, fra snillesnille Frank. Denne kom til nytte i dag! Takk, Frank!


Det var kjekt å se garderobeskapet og benken fiks ferdig! Jenta vår var riktig så fornøyd. Benken er det forøvrig jeg og Wilma som har skrudd sammen. Så enkelt at selv mor kan klare det!
I går hadde de begynt fugingen av flisgulvene og baderomsinnredningen på den ene badet har kommet opp.

Nå er vi veldig spente på uka som kommer!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar