Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

torsdag 10. mars 2011

Har du sett - et toalett!


Nydelig vær på Nordmøre i dag! Vi tok fram bæremeisen og ruslet opp til huset etter middagen.I dag har Rørlegger Glomstad vært i huset, og det første toalettet er satt inn. Det er i alt tre toalett i huset; et på hvert bad og et på vaskerommet. Vi har oppgradert til vegghengt toalett. I morgen skal Mats-Erik møte rørleggerne i huset og kanskje ser baderommene litt mer ferdig ut i løpet av dagen?Fantastisk utsikt fra loftstua!
(Nei, vi har ikke vasket vinduene enda.. Hehe..)


Wilma gikk rett på rommet sitt for å tegne på tavleveggen. Her står også tre magnet- og kritt-tavler i blå og lilla, som skal gi litt farge til jenterommet! Kjøpt av Wilmas mormor på nydelige Bestemors hage i Kristiansund.


Kjøkkenhetta er fra Røros Metall. Den var det vår kontaktperson på Norema, Anne Brandtzæg, som plukket ut for oss - altså kjøpte vi den usett. Må si vi er utrolig fornøyd! Den er veldig flott, synes vi. Supert, Anne!


Vårt kjære Pola kjølehjørne er også fra Røros Metall. Her er det goooood plass! Supert for oss som er så glad i å lage mat. Og så liker vi å leke gjemsel.. :)


Det er tre skyvedører inne i huset. En mellom hall og VF, en mellom stua og gjesterommet, samt en fra gjesterommet til badet nede. 


Og så har vi skyvedør fra kjøkkenet og ut da.. Sukk...

SNART HELG!

1 kommentar:

 1. Hei hei...

  Kjøkkenet vårt er ikke helt ferdig enda, men iløpet av helgen hper vi å ha fått det meste på plass. Vi har forløpig fått beskjed om overtagelse 15 mars, så det er det vi forholder oss til. Om vi får flyttet inn da gjenstår å se. (jeg har eksamen hele uka....) Vi har ikke dårlig tid og tar ting litt etterhvert :)
  Masse lykke til til dere også. Vi er heldige:)

  Ha en nydelig lørdag dere også :)

  Klem Sissel
  PS! Kommer du videre til siden min nå når du trykker på navnet mitt over kommentar?? Har prøvd å fikse det, men vet ikke om jeg fikk det til:)

  SvarSlett