Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

søndag 6. februar 2011

Tapetorama-drama


En lat søndagsmorgen og formiddag, gjorde at vi fikk arbeidslyst. En tapetrull fra Flugger farve har ligget fremme og mint oss på veggen i VF som ventet på oppfreshing. Wilma fikk bli med mormor og morfar på besøk til oldemor, mens ekteparet Betten dro opp i huset.


Kjekt å komme oppover, som alltid! Vi lengter etter å kunne flytte inn nå!
Gulvet ble avrettet på fredag, så nå håper vi det er i orden.


Etter tapetseringen på kjøkkenet, der vi fikk til kun tre lengder med en rull - gjorde at vi var spente på om vi hadde nok tapet til hele veggen i VF. Kristin var sikker på at det måtte bli nok med en rull da hun bestilte, men dersom det kun holdt til tre lengder, ville det bli for lite.
Da vi satte i gang, viste det seg imidlertid at mønsterrapporten passet akkurat med høyden på veggene. Perfekt!


Vi gjorde en liten tabbe i starten, som gjorde at vi måtte skjøte litt på den andre lengden. Men, men.. Vi ble fornøyde vi!! Vi er jo tross alt bare amatører.


Tapetene på kjøkkenet og i VF er begge fra Flugger farve, og har samme tema - den ene med noe som ligner bjørkekvister og den andre kvister fra selje i "vinterdrakt".
Det var ikke så enkelt å ta bilder av tapeten vi la i dag, særlig siden vi kun hadde mobilkamera. En morsom effekt med tapeten er at den ser forskjellig ut fra ulike vinkler og i forskjellig lys!HUSET VÅRT!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar