Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

onsdag 2. februar 2011

Gh-bolig på besøk og herlig tapet lagt!


Her jobbes det! I går kveld møttes vi og Mats-Eriks foreldre i huset, klar for siste malingsstrøk, samt tapetsering på kjøkkenet. Hadde en mistanke om at det ble for lite tapet - mønsterrapport er ikke enkelt! Vi måtte kutte bort en bit for hver lengde, slik at det skulle passe. Dermed var 10 meter oppbrukt på null komma niks. Håper Flugger farve er rask med å sende hit neste rull. Når det er sagt; vi ble utrolig fornøyde med resultatet! Med hvitt kjøkken,svart benkeplate, noen hvite møbler og med svart loppesofa, har vi en mistanke om at dette blir vårt favorittrom! Særlig siden vi også er så glad i matlaging..


Borghild og Kristin var tapet-team i går, mens guttene malte. Det funket fint! :)


I andreetasjen var de ferdige med å legge parkett på alle soverom. I løpet av dagen i dag har de imidlertid blitt ferdig med å legge parkett på hele etasjen! Det ble veldig flott, syns vi!


Etter jobb i dag suste vi rett opp i huset for å treffe Hans Olav fra Gh-bolig. Kristin haiket faktisk med Hans Olav oppover.. :) Kjekt med en gjennomgang i huset sammen med han, så fikk vi diskutert de siste detaljene og spørsmål vi hadde. Det er noe annet å møtes slik enn å kommunisere på mail og telefon. Trappa og veggen der peisovnen står, var to av tingene vi snakket om. Vi har bestemt oss for å ha "asketrinn" også i trappa. Trappa i leveransen har opprinnelig furutrinn. På veggen bak peisovnen har vi lyst på noe "skiferaktig".


Her prøver Mats-Erik å sysselsette Wilma med å telle spiker. Er jo kjedelig med slike møter for en toåring, kan du skjønne! Et diskusjonstema var også veggene i TV-stua. Trass i sparkling, pussing og maling er ikke resultatet helt perfekt, og vi vurderer hva vi skal gjøre her...


Her er guttene som jobber mest i huset nå; Vladas og Eddy. "Paparazzi", kaller de meg... Hehe..


Her sjekker vi en tapetprøve på veggen i gangen. Venter tapeten i posten om noen dager. Tror det blir fint altså!


Vet dere, i kveld skal vi slappe av!! Det blir heeerlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar