Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

fredag 28. januar 2011

Vi har snart et nytt hjem!


Vi gleder oss så innmari til huset blir ferdig, så nå måååå vi oppom huset så og si hver dag!! De siste ukene har det skjedd så mye spennende, og det begynner å ligne mer på et hjem. Herlig!


Tok en inspeksjonsrunde i dag også, og det første vi gjorde var å "prøvesitte" på TV-stua. "Hvordan blir det å se barne-tv her, tror du Wilma"?


Skinnene til skyvedørene er på plass. Fra VF til hall/stue, inn til soverom i førsteetasje og videre fra soverommet og inn på badet. Praktisk og plassbesparende!


Alle veggplater er kommet opp nå, så og si. Nå er det maling og tapetsering som gjenstår før veggene er ferdig.


Tit-tei fra stua og inn på soverommet i førsteetasjen.


Uttak for sentralstøvsuger på stua.


Her skal kjøkkenvifta plasseres. Gleder oss STORT til å se kjøkkenet fiks ferdig! Tror det blir knallfint! Det har gått x antall mail mellom meg og Anne Brandtzæg fra Norema i Trondheim. Utfordring å bo så langt unna, når man kun kan kommunisere på mail og telefon - men tror vi har fått til en knallbra løsning! Sant, Anne!? :)


Dette bildet er også fra kjøkkenet. Veggen i spon skal tapetseres med denne tapeten fra Flugger farve. Vurdere å bestille nok en tapet derfra til gangen/VF.Døra fra kjøkkenet og ut blir garantert mye brukt! Her er det opprinnelig et vindu, men heldigvis fikk Mats-Erik den gode ideen om å sette inn en dør her. Drømmen er et enkelt utekjøkken rett utenfor...


Et forsøk på å ta bilde av vaskerommet, innom der er teknisk rom.


Inn til vaskerom fra annen vinkel.


Gulvet i førsteetasjen viser seg å være litt skjevt/ujevnt, så det må avrettes. Nødvendig utstyr har kommet i hus.
I morgen er det klart for en liten dugnad. Tolv tapetruller og en treliter med Pure color fra Jotun ligger klar! Vi er klare til innsats!
Men nå er det fredag, folkens!

1 kommentar:

  1. Hei!
    Gurimalla så lå langt dere har kommet med husbygginga - når regner dere med å flytte inn??? Blir spennende å se bilder når all maling og tapeter har kommet opp - og så gleder jeg meg til å se bilder av ferdig kjøkken!!!
    Klem fra Lena

    SvarSlett