Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

søndag 30. januar 2011

Vellykket dugnadshelg og fornøyde husbyggere!

Wilma har hørt snakk om maling og tapet i mange dager nå, og har ventet veldig på å få hjelpe til litt. I dag fikk hun være med en liten tur oppi huset, og er her i sving med å hjelpe pappa med å ha på tapetlim.

KLIKK PÅ BILDET...


Vi ble ferdig med tapetsering på begge soverommene i løpet av helga!


Viktig å vaske bort overflødig tapetlim!


I dag var det bare et "tapet-team"; svigermor og Mats-Erik.


Her er Wilmas kommende rom. Vanskelig å se tapeten, men den er stripete i to ulike "strukturer" med hvitt. Veggen til høyre har vi planer om å male med tavlemaling. Det tror jeg blir knalltøft!


Før helga ble det lagt varmekabler på badet oppe... Etterhvert skal det støpes gulv her.


Foreldrene våre fikk tre av tidlig i dag, da vi var kommet såpass langt. Mats-Erik fikk utfordringen med å ta "høyveggene". Nå har vi malt et strøk på alle vegger, to på noen få.


Det er herlig å kunne gjøre en innsats i huset nå. Som Mats-Erik sier; tidligere har vi bare vært her og "skranglet" med bilnøklene.


Her er kontrastveggen jeg begynte på i går, fikk malt strøk nummer to i dag. Vi trenger nok minst et strøk til. Hadde noen rester med maling igjen, og dem brukte jeg til å grunne en liten vegg-ende i VF, der vi skal tapetsere med en mørk tapet med grått og blått i.
Vi er fornøyde med innsatsen og er klar for mer maling i dagene som følger!

3 kommentarer:

 1. Heisann. Fant bloggen din vis Urban Retro og jeg må først få gratulerer med husbyggingen deres. Det er jo alltid spennende å flytte inn i noe nytt, eget og som man deltar i byggingen i.

  Skal stikke innom her flere ganger.

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Så utrolig mye dere har fått gjort i løpet av helgen, og så flott det blir.

  Du spurte om hva vi gjør med veggen ved peisen. Vi har valgt en hjørne peis. Den brannmuren vil bli pusset og malt hvit. veggen på den ene siden skal tapetseres og den på den andre siden har vi panelplater. Vi har valgt peisen Verona:)

  Forsatt god søndag og lykke til med resten av malejobben:)

  Vink fra Sissel

  SvarSlett