Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

tirsdag 11. januar 2011

Hoppende glad!Yes! Det var kjempekjekt å komme opp i huset i dag! I løpet av dagen har det kommet opp vegger/veggplater på kjøkkenet og soverommet i førsteetasjen. Det blir så fint!Vi er så fornøyde med at vi byttet ut det store kjøkkenvinduet med denne døra! Tenk å kunne ta med matbrettet og gå rett fra kjøkkenet og ut på platten!? Jeg har alltid drømt om en slik dør som jeg kan åpne og se sjøen, og nå har jeg TO - en på kjøkkenet og en på stua!


Linselusa Wilma. Her står vi i "midt-i-stua" og ser en av veggene som har kommet opp i dag, denne mot kjøkkenet.


Svigerfar og Mats-Erik har hatt et lite prosjekt over to kvelder, der de har meislet opp gulvet og flyttet et rør som har kommet opp på feil plass. Wilma fulgte spent med! Her ser dere også et skap på teknisk rom, som rørleggerne har satt opp.


Huntonitt-plater er også kommet opp på soverommet nede, som skal bli gjesterom. Jeg og Wilma snakket om hvem som skal få låne gjesteommet... Onkel Ingvar? Angelica? Bestemor og bestefar? Vi håper det blir mye brukt!Wilma er sjelden like ren når hun går ut av huset som hun var da hun kom inn... I dag rullet hun på stuegulvet, som var fullt av støv etter kapping av plater.


Nå kommer det til å skje masse framover! Vi legger ut bilder etterhvert!
I kveld skal vi se på valg av dører på www.swedoor.no. Man blir nok god på å ta valg etter en slik prosess!?

1 kommentar:

  1. Hei!

    Jeg holder for tiden på med å velge veggplater på vegger i hus. Er det 6-bords plater dere har? Synes det ikke ser "vilt" ut hos dere. Vi kan velge mellom 6-bords (100 cm per bord) eller 8-bords (75 cm per bord).

    SvarSlett