Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

lørdag 29. januar 2011

Dugnadshelg!

Snakket med Gh-bolig på telefon i går, og de fortalte at vi ikke måtte stresse med maling i helga. Bare kos dere, sa de. Likevel - nå hadde vi fått blod på tann og tolv tapetruller og flere liter maling var innkjøpt, foreldrene våre og vi selv var også klare til innsats. Vi ville i alle fall sette i gang, så fikk vi se hvor langt vi kom, sa vi.


Så heldige vi er som har foreldre som stiller opp på dugnadshelg. Svigermor og Wilma var hjemme i dag og hadde piknik og kaffeselskap hele dagen, mens Mats-Erik, svigerfar, mamma, pappa og jeg har malt og tapetsert  i huset.


Først var det pussing, vasking og støvsuging på programmet.


Da vi satte på mye lys og kjørte støvsugeren samtidig, gikk tilfeldigvis strømmen. "Har du hørt, noe så merkelig! Hmm.. Ja, lyset er borte hos naboen også. Hmm.. Ja, det er nok på grunn av været... (nesten storm på Nordmøre i dag). Vi får prøve så godt vi kan med tapetseringen uten lys."

Etter en times tid var det så dunkelt lys (hodelyktene lyste litt stusslig) at vi fant ut at det var på tide å ringe en nabo og spørre om de visste hvorfor strømmen var borte og hvor lenge det ville bli slik:

- "Du er vel strømløs du også, nabo?"
"Strømløs? Nei, det er vi ikke..."
-"Ikke? Ehh.. Vi ringes vi."


Til dere som har skjønt det allerede. Ja, det var sikringen... :)
Her ser dere Team svigerfar og Mats-Erik.


I løpet av dagen har vi kommet nesten i mål med å tapetsere to soverom. Kjempefornøyd! Hvit og enkel tapet. Team mamma og pappa i aksjon med å "skjære" tapetlengder.


Viktig med påfyll underveis! Midt på dagen var vi hjemom en tur, der snillesnille svigermor hadde laget nydelig chili con carne. Fantastisk godt med litt varmt og godt når man holder på med slikt arbeid.


Jeg var med på tapetsering i begynnelsen, men gikk over til å begynne med en kontrastvegg på "master bedroom".Skyggeblå fra Pure Color.


Nå lader vi opp til en ny økt i morgen. Synes faktisk dette er veldig kjekt! Blir spennende å se hvor langt vi kommer. Flere bilder i morgen!


Som nevnt har det vært skikkelig ruskevær her i dag - storm kan man vel nesten si?
Inne var det derimot godt og varmt. Det lover godt!


God lørdagskveld!

3 kommentarer:

 1. Så heldig dere er som får så god hjelp. Og så flotte farger dere har valgt:)
  Lykke til med morgendagen:)

  En flott og avslappende lørdagskveld ønskes dere;)

  Hilsen Sissel

  SvarSlett
 2. :) det ser jo helt fabelaktig ut!! Nærmere målet nå ja!! glær mæ på fleir bilda! nei-æ Ska bortåver å sjå i mårra!! ;) bra jåbba aillihop! :D

  SvarSlett
 3. Hei Kjempe bra blogg, vi har bodd i et Nexus i ca 7 mnd, og er kjempe fornøyde, lykke til videre!

  SvarSlett