Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

tirsdag 21. desember 2010

Vi gleder oss til å svinge oss på denne parketten:

Ask natur hvit mattlakkEtter litt om og men har vi nå gått fra eikeparkett til parkett i ask. Tror og håper at det blir veldig fint! Vi hadde mørkt laminatgulv i leiligheten vår i Trondheim, og da vi fikk se eikeparketten ble vi litt redd for at den skulle bli litt for mørk. Med den åpne løsningen i vårt Nexus, tror vi det passer fint med et lysere gulv. Da jeg var innom en annen byggeblogg, fikk jeg et spark bak til å undersøke muligheten for å bytte til ask (Takk til deg, Sissel!). Nå er det bestemt og bestilt! YES!


Denne flotte peisovnen er inkludert i husprisen; Casa fra Nordpeis. På nettsiden beskrives den slik:

"Casa
Casa er en peisovn med mange flotte detaljer, stilrent design og avansert forbrenningsteknikk. Ovnen har luftspyling av både front- og sideglass. Leveres i sort stål. Monteringssett for frisklufttilførsel er tilbehør. Modellen er tilpasset topp- eller bakmontering."


Måtte bare ta med et bilde av Wilma og Mats-Erik på kanefart i Betna! Gjett om jenta vår syntes dette var gøy!


Jeg har startet juleferien og vi er nå i gang med å lage jul i bestemors leilighet, hvor vi bor frem til huset er ferdig. Mens vi tok fram julepynten og letet febrilsk etter juletrefoten i flyttelasset, snakket vi om at neste år, da pynter vi til jul i vårt nye hjem!! Tenk på det!
I morgen kommer det tre elektrikere fra Elmo i Molde. Her skjer det ting selv om vi nærmer oss jul! ;)

1 kommentar:

  1. God dammit, drømmeparketten min! Har bestemt meg for slik når vi skal bytte gulv på stue og kjøkken. Men det blir ikke før vi pusser opp kjøkkenet, som er noen år til enda... Akkurat hvor mange er under forhandling! :P

    SvarSlett