Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

lørdag 18. desember 2010

Nisseglede og prøvedusj!


Desemberdagene har gått så utrolig fort! Rørleggerne holder som sagt på, men ellers er det forholdsvis rolig i huset for tida. Egentlig er det litt bra, siden vi har fullt opp med jobbing, juleavslutninger, juleforberedelser og hverdagsliv.


Vi er veldig glade for at vi har valgt liten grad av egeninnsats i dette prosjektet. Det er hovedsakelig tre grunner til det:
- med to hundreprosent-jobber og en aktiv toåring har vi lite tid til overs i hverdagen
- vi er ikke spesielt "handy" av oss
- vi har lyst til å huske denne perioden som en spennende og fin tid. Vi ønsker ikke å sitte der utslitte og med spiker og tapetlim i vrangstrupen når det er tid for å flytte inn i drømmehuset vårt!


Prøvde veggplaten mot parkettprøven i dag! Ser bra ut. Vi har vært litt i tvil om vi skal velge eikeparkett - men tror vi har kommet fram til at vi går for det likevel!

Det er veldig morsomt å følge med på alt som skjer. Fascinerende å vite hva som befinner seg bak tak, vegger og gulv i huset. Her er rørleggerenes siste verk.


Litt nissekos må man ta seg tid til i en travel førjulstid!
Jeg og Wilma tok en "prøvedusj" på badet nede i dag. Lurer på om hun forstår at vi skal flytte hit?Snart er det juleferie for Wilma og meg! Det skal bli fantastisk! Mats-Erik får også noen fridager sammen med oss. Håper vi får tid til å planlegge litt interiørvalg i romjula. Vi har tenkt å bestille tapeter nå snart...


Litt baking har det faktisk blitt i dag. Nøtte- og sjokoladekjeks og sitronkjeks med valmuefrø. Oppskrifter finner du på Kristins mat- og interiørblogg Glede.

Ønsker alle som er innom en fortsatt nydelig helg!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar