Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

tirsdag 14. desember 2010

Vannvittig


Nå skjer det ting i huset igjen. Sprengkulda førte til at våre kjære rørleggere var opptatt forrige uke - men når er de i full gang.

Elektikeren har også vært innom. Håper han kommer tilbake en tur før jul. Her er det meningen at det skal bli utelampe og stikkontakt


Dette er ved inngangspartiet.


På badet oppe har avløpsrør og sluker kommet på plass. Vi har veldig lyst på en såkalt "baderomsrenne" helt inntil veggen i hjørnet på bildet. WC i forkant.


Har bestemt oss for å ha grått gulv og hvite vegger på badet oppe. Blir trolig litt mere sprekt nede.


Fra badet nede kan vi se avløpsrør fra badet oppe. Den som går på skrå er gjort med hensikt. Det skal dempe lyden av som måtte være på tur ned avløpet...


Her blir det badekar i øverste hjørne og vask nedfelt i en gammel kommode nærmest døra. Har ennå ikke funnet den kommoden.
Fikk et tips om et badekar av en hyggelig leser som selv bygger Nordbohus - tusen takk til deg Siw! Sjekk denne linken. Vi likte det veldig godt!
Siw: du hadde noen spørsmål til oss. Kanskje du kan sende oss en mail, så kan vi gi deg noen flere svar! :)Varmtvannsberederen klargjøres......


Vannrør i tak og vegger.


Fra teknisk rom til vaskerom og kjøkken lengst ifra.


Fra kjøkkenet blir det også lagt ut vann til krane utendørs.

Men over til noe helt annet. Det er tydelig at det begynner å nærme seg jul... I dag observerte Mats-Erik noe som han mener må være nisser rundt huset!! Dette må vi undersøke nærmere. Følg med!

1 kommentar:

 1. Hei :)
  Så artig å komme over denne siden! Vi har akkurat kjøpt det ene huset i Jordbærveien. Vi er overlykkelige for å ha kommet over et slikt kupp. Flytter fra Ålesund til Molde i starten mars. Vi har som smått begynt å tenke på inredning. Hvor langt har dere kommet der ?

  Beste hilsen
  Ludvig (4år),
  Atle & Vanja Braute
  (vanja.braute@radissonblu.com)

  SvarSlett