Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.





søndag 5. desember 2010

Gode minner


Når huset er ferdig og vi har flyttet inn, ønsker vi å kunne se tilbake på tiden da vi bygde som ei fin tid. Derfor er vi i gang med å skape gode minner!


I helga inviterte vi derfor familie på grilling på tomta; pinnebrød og pølser stod på menyen.

Pinnebrød

500 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 ss sukker
1 ts salt
1 dl olje
2 dl lunkent vann

Bland det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig. For å lage en spennende vri, kan du tilsette f.eks ost, chorizo, urter, oliven, soltørket tomat e.l. Lag små emner, trill dem til pølser og tvinn dem rundt en pølsepinne.
GRILL!



Brødrene Betten diskuterte muligheter for uteområdet.


Kanskje kjente havørna lukta av pølser...? Naturen er tett på her i Halsa.



Innendørs fikk vi en forsmak på hvordan familieselskapene vil bli i framtida. Merker allerede at vi er svært fornøyde med den åpne løsningen. Her kan vi være spredd, men samtidig samlet - det liker vi!



Vil bare understreke at dette ikke er telefonsambandet i Halsa. Vi har kommet litt lengre, heldigvis. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar