Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

søndag 12. desember 2010

BaderomsspekulasjonerDette bildet fant vi et eller annet sted på nettet en gang, husker ikke hvor. Synes det er veldig stilig, og la spesielt merke til dusjveggene.. Kult! Badstua innom får vi nok ikke plass til i vårt kjære Nexus, men det er ikke så farlig heller. :)


I huset vårt får vi to bad, begge på omtrent 8 kvadratmeter. I forhold til hustegningene, utvidet vi badene med et par kvadratmeter - noe vi er veldig glade for. Fant denne dusjveggen på Bademiljø. Har lyst på noe slikt,
 men vet ikke helt hvordan vi skal plassere den i så fall. Om vi får det til, blir det på badet i andreetasjen.


I førsteetasjen har vi bestemt oss for å ha både badekar og dusjhjørne. Kjempekjekt med badekar når man har barn! Nå bor vi i samme hus som Kristins foreldre, og Wilma er inne og låner badekaret der flere ganger i uka.

Badekaret skal være lite og enkelt. Synes det er vanskelig å finne noe vi virkelig liker! Er det noen som har noen gode tips, vil vi gjerne høre!Bildene er lånt fra Bademiljø og Hafa baderom.

Som nevnt tidligere skal vi ha baderomsplater fra Fibo Trespo og valget har falt på Fortissimo 4091 SL:


Det er med baderomsmøbler fra Norema i "husprisen", og vi tenker å bruke "verdien av dem" på et av badene. På det andre badet har vi lyst til å pusse opp en gammel kommode og "felle ned" en vask i denne - så nå må vi snart starte jakten på den perfekte kommoden!

 

1 kommentar:

 1. Hei!

  Spennende å følge bloggen deres. Kom over den for litt siden. Vi skal selv bygge Nordbohus, oppstart på nyåret.

  I huset vi bor i nå pusset Bademiljø opp begge badene våre i fjor sommer. Vi valgte også baderomsplater fra Fibo-trespo - og er kjempefornøyde med de! Kommer til å velge samme type i ny-huset. Vi valgte hvite plater - med 60 * 40 "fliser".

  Badekar er gull verdt med små barn, vi fikk satt inn et svedberg kar når vi pusset opp badet (dette - http://www.svedbergs.no/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&parent=21208&subcat=22605&category_id=22605&product_id=10098) og kommer nok å velge maken i nyhuset. Enkelt og greit, veldig greit i forhold til rengjøring.

  Vi er litt spent på å gå igang med kjøkkenplanleggingen etter hvert. Ser dere har valgt å benytte dere av Norema, hvordan ligger de an i pris, eksempelvis på den tegningen som ligger ute på bloggen? Greit å nyttegjøre seg den verdien som ligger i huset, men hvor dyre er de i forhold til andre kjøkkenleverandører?

  Lykke til videre!

  Mvh

  Siw

  SvarSlett