Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

søndag 14. november 2010

Opp- og nedturer hører med...


Nå er tak og yttervegger stort sett isolert med glava og isolasjonsduk. Når vi er oppom huset mens snekkerne er der, står nesten alltid radioen på. Er nok kjekt å ha musikk til arbeidet!

Det er en helt spesiell følelse å se at drømmehuset vårt gradvis begynner å "ta form". Det føles nesten ikke virkelig.. Kan ikke forstå at vi skal bo her om noen måneder!


På de orginale hustegningene er pipa egentlig plassert slik at vedovnen ville blitt i TV-stua. Vi har imidlertid flyttet den til "midt-i-stua". Hovedgrunnen er at vi tenker at vi da bedre får utnyttet varmen i hele huset. I og med at det er åpen løsning helt opp til loftstua, håper vi at varmen vil spre seg. Vi kommer nok kanskje også til å innstallere en varmepumpe etterhvert.

Vifteovnene står på døgnet rundt... Det er godt og lunt "hjemme hos oss" nå.


I uka som har vært har vi fått noen utfordringer i forhold til papirer som viste seg å ikke være i orden. Forhåpentligvis ordner det seg i løpet av de første dagene , men det er ikke kjekt mens det står på. Heldigvis hjelper det å stikke oppom huset - da tenker vi ALLTID at det er verdt det.

1 kommentar:

  1. Oj - her går det unna!!
    Håper det ordner seg med papirene - som du sier så er det ikke noe kjekt når noe en trodde var i orden, plutselig ikke er det likevel.
    Gleder meg til å se fargevalg og tapeter på veggene!!!
    KLem fra Lena

    SvarSlett