Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

onsdag 17. november 2010

Møt Dainius og Andrius


Her er to av snekkerne våre; Andrius (til høyre) og Dainius. De kommer over fjorden med ferga hver dag. Da vi fant ut at nærmeste Nordbohus-forhandler var Gh-bolig på Eide, var vi spente på om vi måtte dekke reiseutgifter - noe vi slapp. Toppers!


Denne uka har snekkerne jobbet med å dele inn rommene. På bildet under får dere et inntrykk av hvordan TV-stua blir, med full takhøyde. Flott, ikke sant?Over skimter vi det som skal bli Wilmas rom. Håper trappen blir litt mer solid etterhvert, hehe.. Husfruen er litt smånervøs når hun skal klatre opp her.Trappetroll i "tråpphåle"!


2. etasje: fra venstre ser dere vårt soverom, ekstra soverom og bod lengst til høyre (med skråtak).
Om vi vil, kan vi etterhvert sette inn en peisovn her på loftstua også.

Wilmas rom og utsikt ned mot TV-stua.


Denne lille boden ligger vegg i vegg med vårt soverom, og skulle egentlig bli Kristins "walk-in-closet". Etter å ha sett størrelsen på rommet da vi var i Molde, kom vi frem til at et stort garderobeskap på soverommet er en bedre løsning. Denne boden ser vi for oss å bruke til oppbevaring av sesongklær.


Vårt soverom. Garderobeskapet blir til venstre i bildet, langs hele veggen. Litt skråtak her også, ser dere. Synes egentlig det gjør seg!

"Der bor lille Oliver, Wilma. Han og du blir nok gode venner etterhvert!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar