Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

torsdag 4. november 2010

Drømmekjøkken


I huset Nexus følger det et kjøkken til en verdi på litt over 50 000 kr, i utgangspunktet fra Norema. Vi kan imidlertid velge mellom Norema, Drømmekjøkken og Sigdal - og vi kan selvsagt velge å oppgradere. Det er også en mulighet å velge et annet kjøkken,  men vi har lyst til å undersøke disse kjøkkenleverandørene først, da vi ikke får "godgjort" hele verdien på kjøkkenet om vi velger noen annet. I går var vi og så på Drømmekjøkken, ved Kjøkkensenteret i Kristiansund. Vi haddet avtalt tid på forhånd, og en meget trivelig og serviceinnstilt mann ved navn Geir Jektvik hjalp oss. Vi hadde med hustegningene og han noterte underveis i møtet.
 

Et ønske og en drøm for oss er å ha et kjølehjørne... Sjekk dette fra Røros metall. 1300 liter - goood plass til mye god mat. Kjekt for oss som har matlaging som hobby. Potetsekker, kaker, kasseroller, drikkeflasker, grønnsaker - you name it. Plass til hele vår lille familie også! Hehe..

Vi lurer på å ha benkeplate i svart granitt, kanskje nr.3 til høyre fra toppen. Praktisk på mange vis! Godt å bake på, tåler varme og lett å holde rene.


Det er også mulig å få kjøkkenvasken i granitt, eventuelt i samme farge som benkeplaten.


Innebygd stekeovn og kanskje mikroovn er et ønske. Vi så også på induksjonstopper, og en av dem så utrolig smart ut. Der kunne du sette en diger kasserolle på platen og bruke alle fire feltene, men den varmet bare akkurat der kasserollen sto. Og så er jo induksjonsovner så kjappe! Det tar ikke lang tid før vannet koker da, gitt!


Selvfølgelig er det mange håndtak å velge mellom. Vanskelig... Eller luksusproblem kanskje?Et bilde med blits og et uten... Vi har nå fått tegninger på et kjøkken med disse frontene: Meny hvit. For flere bilder trykk her. På nettsidene og i butikken har dette kjøkkenet en slags herregårdsstil, men vi "tok" bort disse detaljene, så det blir "renere" og mer etter vår smak.


Sjekk denne utrolig smarte løsningen! Dersom vi velger Drømmekjøkken, blir det noen slike skuffer. Her får man utnyttet plassen maksimalt.
Vi var der i går, og i morges lå det en mail i innboksen med flere tegninger vedlagt. Her snakker vi kjapp service! Nå blir det litt frem og tilbake før vi tar det endelige valget. Men en ting er sikkert - dette er vårt drømmekjøkken!

Har du noen gode kjøkkentips du vil dele?

2 kommentarer:

 1. Heldige dere som får plukke ut helt nytt kjøkken!! Jeg vil også...! ;)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Hva med en dampovn fremfor mikro? Har ikke selv, men dette er noe jeg vil ha når jeg skal lage meg kjøkken! Var innom Uno form (mitt drømmekjøkken) og de nevnte der at dette var veldig i vinden, og at mikro ble mer eller mindre unødvendig med en dampovn. Da slipper man alle strålene fra mikroen også!

  Huset ser kjempefint ut!
  -Thea

  SvarSlett