Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

søndag 31. oktober 2010

Nexus i Molde


Gh-bolig har bygd hus av typen Nexus i Molde, og to ganger har vi fått lov til å komme dit for å se. Det var utrolig kjekt å se huset i virkeligheten, selv om det ikke var helt ferdig. Dette gjorde oss enda mer sikker på at vi har gjort det riktige valget. Tror vi gliste fra vi kom inn til vi gikk ut...! Det ene huset er speilvendt, slik som vårt, så nå fikk vi et bedre inntrykk av hvordan det blir. Husene er til salgs, så jeg gjorde et søk på finn nå, og fant annonsen her. I området der husene ligger, er det omtrent bare nybygde hus, av ulike entrepenører. For urbane mennesker er det nok kjempefint å bo i et slikt strøk, mens vi kjente at vi er veldig fornøyde med at vi har flyttet hjem på bygda, med en stor tomt og akkurat passe med naboer. Eller forresten, vi tar mer enn gjerne i mot noen flere. Mange ledige tomter i Halsahagen!
Her kommer et lite bilderas fra Nexus i Jordbærveien:Utsikt fra loftstua og ned i TV-stua.

Her står vi på loftstua og ser inn på det rommet ekteparet Betten skal bruke til soverom (til høyre). Ved siden av er en liten bod.

Dette rommet i vårt hus, blir Wilmas rom. Det ligger også i andreetasjen.


Badet oppe...


Vi møtte elektrikeren (ELMO elektro) i huset i Molde. Det var egentlig ganske smart, da vi kunne gå rundt i huset og vurdere antall punkter i hvert rom, og plasseringen av dem. Tror det kunne blitt vanskeligere å se for seg de beste løsningene dersom vi hadde diskutert det bare med en hustegning. Elektrikeren var for øvrig hjelpsom og kom med gode forslag ut fra våre ønsker. Mer om dette møtet kommer i et senere innlegg.

1 kommentar:

  1. Hei. Hvor mye ble prisen på huset? Vi også drømmer om dette huset, men er redd det blir for dyrt for oss dessverre.

    SvarSlett