Bloggen er støttet av Nordbohus. To av bildene i headeren er tatt av fotograf Nathan W. Lediard.

lørdag 23. oktober 2010

Dette er drømmehuset:

 Å lete etter drømmehuset var ikke enkelt... Altså: det er jo selvsagt utrolig spennende å lete i kataloger etter huset man vil bygge, men det å ha mye å velge mellom gjøre ikke nødvendigvis valget enklere.. Dessuten hadde vi noen ønsker, her er noen:

- fire soverom
- grei størrelse på badene
- åpen løsning eller noe annet spennende

Vi hadde egentlig bestemt oss for et annet hus (med fornuftige og trygge løsninger)- men noe sa meg at jeg måtte se gjennom katalogene enda en gang. Da dukket det opp en katalog jeg etterhvert skjønte at vi hadde glemt å kikke i; Nordbohuskatalogen. Og der, fremst i katalogen, var det! Drømmehuset! Jeg kastet meg på telefonen med en gang, og fikk tak Gh-bolig Eide (vår nærmeste Nordbohusforhandler), enda det var lørdag. Det var først og fremst prisen jeg var ute etter.. Den var pittelitt dyrere enn vi hadde tenkt, men så var jo dette huset med stor H! Da Mats-Erik kom hjem, fikk han se Nexus og han falt også for huset med en gang! Vi avtalte møte med Gh-bolig, og var på Eide og snakket med dem, fikk sett tegninger og fikk svar på endel spørsmål. Nå hadde vi et vanskelig valg foran oss; skulle vi velge med fornuften eller med hjertet? Hustegningene var fremme mange ganger, og vi diskuterte frem og tilbake. Så fulgte vi hjertet!! Du og du, så glad vi er for det!
  

Nexus fra Nordbohus.
Trykk på bildet for å komme til Nordbohus.

Vi har speilvendt huset, og utvidet baderommene noe. I tillegg har vi kledd igjen døra mellom "hall" og kjøkken, for å få mer benkplass på kjøkkenet. Vi har også byttet ut vinduet på kjøkkenet med en skyvedør. Tror det blir utrolig fint å ha muligheten til å sette opp denne døra varme sommerdager, og å kunne bære maten rett ut på platten når vi skal spise ute... Som dere kanskje ser på tegningene, er det åpen løsning. Kjøkken, stue og TV-stue henger sammen i førsteetasjen, og det er "galleri" på loftstua, der man kan se ned i førsteetasjen. På TV-stua går taket helt opp i andreetasjen. For å gjøre det mulig å stenge av noe, har vi valgt å sette inn en dør mellom kjøkkenet og stua. Dermed kan man få litt fred om noen har besøk. Tror dette er en god løsning for oss. Å skrive dette er egentlig helt rart, tenk at dette faktisk skal skje! HURRA!

Kristin :)

1 kommentar:

  1. Nydelig :)
    Kan jeg si hva det endte på totalt?
    Har dere mange oppgraderinger?
    Vi sitter å ser på hus til vi blir grønn :P vanskelig å velge ..

    SvarSlett